Următoarele rezultate vor fi obţinute:

1. R1. Management de proiect asigurat şi măsuri de informare şi publicitate realizate, cu minim 1 conferinţă de lansare şi 1 conferinţă de finalizare proiect organizate.

2. R2. Campanie de sprijin şi de conştientizare implementată la nivelul regiunilor de dezvoltare Sud-Est şi Sud-Muntenia pentru minim 56 de întreprinderi din toate cele 6 sectoare de activitate vizate în cadrul proiectului. 

3. R3.1. Grup ţintă de minim 528 persoane identificat, constituit şi menţinut în cadrul proiectului. 

4. R3.2. Programe de formare autorizate şi documentaţii specifice normelor ANC elaborate. 

5. R3.3. Programe de formare organizate şi desfăşurate pentru minim 528 de persoane, din care minim 396 persoane care asigură managementul strategic al companiilor/antreprenori şi minim 132 persoane din departamentele de resurse umane. 

6. R3.4. 528 persoane evaluate, din care minim 80% certificate, respectiv: minim 317 persoane care asigură managementul strategic al companiilor/antreprenori şi minim 106 persoane din departamentele de resurse umane.

 

1.    R1. Management de proiect asigurat şi măsuri de informare şi publicitate realizate, cu minim 1 conferinţă de lansare şi 1 conferinţă de finalizare proiect organizate.

2.    R2. Campanie de sprijin şi de conştientizare implementată la nivelul regiunilor de dezvoltare Sud-Est şi Sud-Muntenia pentru minim 56 de întreprinderi din toate cele 6 sectoare de activitate vizate în cadrul proiectului.

3.    R3.1. Grup ţintă de minim 528 persoane identificat, constituit şi menţinut în cadrul proiectului.

4.    R3.2. Programe de formare autorizate şi documentaţii specifice normelor ANC elaborate.

5.    R3.3. Programe de formare organizate şi desfăşurate pentru minim 528 de persoane, din care minim 396 persoane care asigură managementul strategic al companiilor/antreprenori şi minim 132 persoane din departamentele de resurse umane.

6.    R3.4. 528 persoane evaluate, din care minim 80% certificate, respectiv: minim 317 persoane care asigură managementul strategic al companiilor/antreprenori şi minim 106 persoane din departamentele de resurse umane.

Powered by BreezingForms

Formular de contact

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Vă mulțumim!

BENEFICIAR: Fundația Lumina Instituții de Învățământ