fopaa centre colentina

Regiunea 1 București-Ilfov
Localitate București
Instituție Universitatea Europei de Sud-Est Lumina
Adresă Șos. Colentina nr. 64b, Sector 2, București
Telefon 021.204.04.45
Coordonator Hamdi Akyol
Asistent Coordonator Carmen Zaharia

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina a fost înființată în anul 2010, în urma unor pregătiri ce au durat aproape trei ani. Universitatea și-a deschis porțile în Octombrie 2010, având 4 programe de studii autorizate.

Campusul, situat în sectorul 2 al Capitalei, este unul dintre cele mai moderne din România. Laboratoarele Facultății de Științe Inginerești dispun de echipamente electronice și de calcul de ultimă generație, folosite atât în activitățile didactice cât și în activitățile de cercetare. Sălile de curs și seminar, la fel ca laboratoarele, sunt dotate cu proiectoare, dispun de mobilier de calitate și sunt conectate la sistemul centralizat de climatizare. Fiecare program de studii are în folosință cel puțin o sală de cursuri multimedia dotată cu smartboard, oferind cadrelor didactice posibilitatea de a face cursurile mai interactive și mai atrăgătoare pentru studenți.

Între facilitățile oferite în campus se găsesc un restaurant cu bucătărie proprie, un bufet, o terasă în aer liber și o sală de fitness cu vestiare și dușuri.

În anul 2011 a fost inaugurată Aula Magna, cu o capacitate de 300 de persoane. Sala este proiectată să găzduiască conferințe internaționale și spectacole.

În anul 2013 a fost inaugurat Social Center, ce include o sală de sport cu teren de baschet acoperit, o sală de gimnastică și lupte, precum și spații pentru birouri. În cardul complexului a fost amenajat un spațiu amplu pentru studenți, denumit Student Corner, unde aceștia pot petrece timpul liber jucând tenis de masă, biliard, fussball sau ascultând muzică.

 

Powered by BreezingForms

Formular de contact

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Vă mulțumim!

BENEFICIAR: Fundația Lumina Instituții de Învățământ